MEMBRU AL
MEMBRU AL

MEMBRII PPAM

 

MEMBRII FONDATORI:

1. S.C. MINERAL ROM S.R.L. BRASOV

2. S.C. CRH CIMENT ROMANIA S.A. (fosta LAFARGE AGREGATE BETOANE S.A., BUCURESTI)

3. S.C. GRANDEMAR S.A. CLUJ-NAPOCA

4. S.C. HEIDELBERGCEMENT ROMANIA S.A. (fosta CARPAT AGREGATE S.A., BUCURESTI)

 

MEMBRII AFILIATI:

5. S.C. AMFIBOSWIN S.R.L. SIBIU

6. S.C. BEGA MINERALE INDUSTRIALE TIMISOARA

7. S.C. BIMET S.R.L. CLUJ

8. S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L.

9. S.C. SITROM S.R.L. ARAD

10. S.C. SOROCAM S.A. BUCURESTI

11. S.C. TRUST CONSTRUCTII  RAEDLINGER S.R.L. TIMISOARA

12. S.C. XANNAT MINERALS S.R.L. BUCURESTI

13. S.C. ANCANDRA TRANS S.R.L

14. S.C. ELIS AGREGATE S.R.L.

15. S.C. PONTIAC IMPROEX S.R.L.

16. S.C. S.C.A.D.T S.A.

17. S.C. ASTOR COM S.R.L

 

S.C. MINERAL ROM SRL

www.mineral.eu

SC MINERAL ROM SRL Brasov s-a infiintat prin reorganizarea fostei Intreprinderi de Cariere si Balastiere Brasov Societatea are o vasta experienta in domeniul exploatarii si prelucrarii resurselor naturale si detine Licentele de exploatare pentru : cariera Bicsad I (jud. Covasna) ce a fost deschisa in anul 1892 de catre Caile Ferate Maghiare (MAV); cariera Malnas II (jud. Covasna) deschisa in 1946 de inginerul Banyai din Tusnad; iar in 1928 inginerul Bogdan din Bucuresti deschide cariera Bicsad II (jud. Covasna), carierele Racos Brazi si Racos MTTc si Mateias Arges.

Din realizarile Intreprinderii de Cariere si Balastiere Brasov amintim:
initiativa inginerilor Nicolae Mandricel si Francisc Seiman de la Intreprinderea de Cariere si Balastiere Brasov ce a condus la realizarea in 1956 a primului granulator romanesc MS (dupa numele celor doi ingineri), asimilat dupa modelul granulatoarelor germane si preluat in productie la uzinele Progresul Braila.
o alta realizare remarcabila a Intreprinderii de Cariere si Balastiere Brasov a fost la sfarsitul anilor ’70 introducerea in fabricatie pentru prima data in Romania a pietrei sparte poliedrice (actuala piatra sparta pentru balastarea liniilor de cale ferata categoria A.)

SC MINERAL ROM SRL  Brasov face parte din concernul austriac STRABAG.
SC MINERAL ROM SRL produce si comercializeaza agregate de cariera in conformitate cu standardele de calitate internationale, avand certificat si implementat sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2001 pentru extractia pietrei pentru constructii.


S.C. CRH CIMENT ROMANIA S.A.

www.crhromania.com

Activitatea de agregate a Grupului CRH reprezinta continuarea activitatii pe care Societatea Lafarge Agregate Betoane SA a desfasurat-o in Romania pe o perioada de peste 12 ani. CRH este un grup international, lider in domeniul materialelor de constructii, cu peste 90.000 de angajati, in aproximativ 4.000 de unitati, din 37 de tari.Ca si parte a unei organizatii internationale puternice, CRH CIMENT ROMANIA SA detine in Romania cariere, balastiere si depozite de agregate in peste 20 de locatii pe intreg teritoriul tarii.

Beneficiind de expertiza si bunele practici ale Grupului, produsele companiei se caracterizeaza prin calitate superioara si parametri tehnici constanti, avand utilizare diversificata in mai multe sectoare: constructii civile, de drumuri, cai ferate dar si in alte domenii industriale. CRH CIMENT ROMANIA vine in intampinarea clientilor nu numai cu agregate si betoane de inalta calitate, ci si cu servicii logistice complexe, cu consultanta profesionala in ceea ce priveste aplicarile si solutii optime de utilizare a produselor.

Compania acorda o atentie sporita sanatatii si securitatii in munca a angajatilor si contractantilor sai.

Mai mult, grija fata de minimizarea impactului operatiunilor sale asupra mediului ambiant se concretizeaza in proiecte-etalon pentru reabilitarea de situri industriale in conformitate cu legislatia europeana.

SC. CRH CIMENT ROMANIA SA produce si comercializeaza agregate de cariera in conformitate cu standardele de calitate internationale, avand certificat si implementat Sistemului de Management Integrat al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale, pentru extractia pietrei pentru constructii, respectiv: ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.


S.C. GRANDEMAR S.A.

www.grandemar.ro

Grandemar SA , detine o pozitie de top in randul producatorilor de agregate din Romania. Carierele sale sunt amplasate strategic in Transilvania, zona fiind cunoscuta ca avand activitati de extractie si prelucrare a pietrei pentru constructii inca din 1873. Cariera Poieni a fost prima cariera din Romania dotata cu elemente de inalta tehnica si tehnologie industriala din domeniul extractiei si prelucrarii pietrei .Procesul de retehnologizare a carierelor este un proces continuu , ceea ce permite ca Grandemar SA sa fie apreciata in randul marilor firme de constructii din tara si din Ungaria prin calitatea agregatelor fabricate.De mentionat este ca, Grandemar SA a implementat si certificat sistemul de Management Integrat al Calitatii Mediului si SSM conform cerintelor standardului ISO 9001:2001 , ISO 14001 si OHSAS 18001/2008.


S.C. HEIDELBERGCEMENT ROMANIA S.A.

www.heidelbergcement.ro

Grupul HeidelbergCement este lider mondial pe piata de agregate si un important jucator in domeniul cimentului, betonului si al altor activitati conexe, ceea ce il pozitioneaza printre cei mai mari producatori de materiale de constructii din lume. Grupul desfasoara activitati in 2.300 de locatii din peste 40 de tari, avand aproximativ 45.000 de angajati..

HeidelbergCement Romania S.A. este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate din Romania, avand trei fabrici de ciment la Tasca, Fieni si Chiscadaga,   19 statii de betoane, 7 cariere si 6 balastiere de agregate.

HeidelbergCement crede in ideea de responsabilitate sociala si cauta sa imbunatateasca conditiile de viata in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Initiativele companiei sunt construite pe baza principiilor dezvoltarii durabile. Suntem preocupati de protectia mediului, bunastarea angajatilor nostri si a comunitatilor locale. Dezvoltarea durabila este cel mai important element al filosofiei HeidelbergCement. Consideram ca trebuie sa raspundem necesitatilor din prezent, fara a compromite interesele si aspiratiile generatiilor viitoare. Cresterea economica nu poate fi realizata decat manifestand respect fata de protectia mediului si fata de drepturile partilor interesate, cu precadere comunitatile locale si proprii salariati.

HeidelbergCement Romania detine certificarea Sistemului de Management Integrat al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale in conformitate cu referentialele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.


S.C. AMFIBOSWIN S.R.L.

www.amfiboswin.ro

S.C. AMFIBOSWIN S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 ca urmare a asocierii dintre firma Swietelsky si Societatea Comerciala Insib, fiind o societate cu capital mixt care produce si comercializeaza AGREGATE DE CARIERA.

Societatea noastra detine Certificate de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica, având tehnologie de ultima ora, un flux tehnologic complet computerizat si in conformitate cu standardele Europene. Cariera de Piatra este situata in SIBIU, TURNU ROSU – VALEA STRAMBA, la 29 Km fata de Orasul Sibiu, pe directia de mers Sibiu – Ramnicu Valcea.


S.C. BEGA MINERALE INDUSTRIALE S.A.

www.begaminerale.ro

S.C.BEGA MINERALE INDUSTRIALE S.A. este cea mai mare si importanta societate producatoare de nisipuri cuartoase de foarte buna calitate din Romania reusind, ca dupa prelucrare, sa obtina nisipuri si cuarturi purificate avansat, necesare sticlariei de menaj si ceramicii fine, turnatorii de mare precizie, materiale de constructii , electrotehnica, filtrarea apei, mortare uscate si adezivi, oferind practic intreaga gama de nisipuri utilizate in industrie.

Beneficiind de calitatea deosebita a nisipului cuartos pe care il exploateaza, BEGA MINERALE INDUSTRIALE a dezvoltat la inceputul anului 2009 o unitate de productie moderna la Aghires judetul Cluj, cu profilul mortare uscate si adezivi, care in prezent acopera aplicatii de baza in domeniu.S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L.

www.geiger.ro

Grupul de firme Geiger este prezent in Romania de la inceputul anilor 1990, fiind printre primele societati germane de constructii din tara. Cu peste 300 de angajati pregatiti si experimentati, cu deja patru sucursale in Romania, Geiger, pune bazele unei noi tendinte atat calitativ cat si cantitativ in randul industriei agregatelor. 
Geiger este activa in domenii precum: constructia de infrastructuri, dezvoltarea de areale industriale si de productie, constructii la cheie, reabilitarea zonelor istorice ale oraselor si tehnologii de mediu.


S.C. SITROM97 S.A.

www.sitrom97.ro

Firma s-a infiintat in 1997 avand capital mixt, grecesc si romanesc. Capitalul social este de 343 873,5 lei.

Obiectul  de activitate al firmei este producerea si comercializarea produselor de cariera, balastiera executarea de lucrari de constructii si intretinere, drumuri, poduri, platforme, trotuare, canalizari pluviale, menajere.  

S.C. SITROM’97 S.A Are un nivel de dotare cu utilaje moderne, aduse din import, corespunzatoare proceselor tehnologice specifice din balastiera, cariera si pentru lucrarile de drumuri.

Exploatarea zacamintelor din cariera Galsa se face in conformitate cu normele si stas-urile in vigoare, pentru o buna calitate a produselor.

Personalul tehnic este format de oameni cu experienta in domeniu.


S.C. SOROCAM S.A.

www.sorocam.ro

SC SOROCAM SRL a fost infiintata in anul 1991, ca membra a grupului francez COLAS si este prezenta pe piata romaneasca a agregatelor minerale inca din anul 1995.

SOROCAM produce si comercializeaza agregate minerale din exploatarea a 4 cariere si o balastiera,, respectand cele mai exigente cerinte de calitate, fiind activa atat in domenii precum: lucrari de infrastructura rutiera, indiguiri si aparari de maluri sau lucrari de balastare caii ferate, cat si in livrarea din uzinele proprii a emulsiilor bituminoase cationice si a mixturilor asfaltice.

Politica de mediu a SOROCAM impune protejarea tuturor factorilor de mediu care ar putea fi influentati de activitatea firmei, iar, investitiile semnificative in protectia mediului, proiectele si planurile anuale de refacere a mediului, sustin principiul dezvoltarii durabile pe care se bazeaza toate exploatarile miniere ale Sorocam.


S.C. TRUST CONSTRUCTII  RAEDLINGER S.R.L.

www.raedlinger.ro

SC Trust Constructii Radlinger SRL face parte din Grupul de firme Radlinger, cu sediul in Germania, specializat in constructia de drumuri , autostrazi, cai ferate, poduri si lucrari hidrotehnice.

Trust Constructii Radlinger SRL Romania are ca obiect de activitate principal exploatarea de agregate minerale din carierele si balastierele  detinute in baza licentelor de concesiune pentru exploatare, situate pe teritoriul jud. Caras Severin, Timis si Arad.

Implementarea sistemelor de management al calitatii, a mediului, a sanatatii si securitatii ocupationale este certificata de catre DEKRA, iar calitatea produselor de cariera si balastiera este atestata prin certificatele de conformitate emise de catre SRAC CERT.

 Grupul de firme Radlinger este orientat pe obiective, bazandu-se pe o experienta de peste 40 de ani si peste 1000 de oameni, pe o baza tehnica si materiala competitiva, gaseste intotdeauna solutii originale si idei noi pentru a-si pune in opera idealurile.


S.C. XANNAT MINERALS S.R.L.

www.xannat.com
 
Unul dintre principalii producatori de agregate din Romania, XANNAT MINERALS , functioneaza sub deviza " Calitate la timp. Intotdeauna”. 
Xannat Minerals este prezenta din anul 2012 pe piata romaneasca de agregate prin preluarea de la Tarmac Romania a  carierelor detinute de aceasta in zona sud – est a tarii. Xannat Minerals continua sa-si concentreze eforturile in atingerea unor metode operationale in conformitate cu cele mai bune practici internationale si cele mai bune tehnologii disponibile, in scopul operarii site-urilor sale din Romania, in conformitate cu standardele impuse de legislatia aplicabila in Romania.MEMBRII